nlc.hu
TV-sztárok

Joshi Bharat élete a szakítás után

Volt felesége közelébe költözött Joshi Bharat, miután szakított Mészáros Lőrinc exnejével

Hirtelen újra megváltozott a sorselemző élete.

Mint arról beszámoltunk, szakított Mészáros Lőrinc exnejével, Kelemen Beatrixszel Joshi Bharat, már el is hagyta a budai luxusvillát. Az egykori tévés, sorselemző 66 évesen egyedül néz a jövőbe.

Joshi Bharat

Lehet, hogy visszatér a médiába Joshi Bharat (Forrás: Life TV / Ébredj velünk extra! – videó)

A Story magazin megtudta, Joshi Bharat immár egy hete újra belvárosi lakos, ráadásul abba a kerületbe költözött, ahol a volt felesége, Szabó Csilla is él a közös, gödöllői házuk eladása óta. Érdekes fordulat, hogy a tévés lakása mindössze 5 percre van a volt neje új otthonától.

Bár a párkapcsolata alatt úgy döntött, a nyugalom kedvéért visszavonul, és nem közszereplő többé, egyáltalán nem kizárt, hogy a pár hónapos pihenő után újra felbukkan a média világában. Évtizedeken át a tévéképernyő legnépszerűbb lélekbúvárja volt, 66 évesen, egyedülálló férfiként pedig most kénytelen újra felépíteni az életét, az egzisztenciáját. Mint a sztármagazin megjegyzi, a sors fintora, hogy mire Joshi exneje felállt a padlóról, a férje került ugyanoda. A közeli barátainak elmondása szerint Csilla mára jobban van, mint valaha: a vele történtek megváltoztatták az életét, a gondolkodását, lezárta a múltat és csakis előre tekint, élvezi a pesti életet.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Joshi Bharatról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top