nlc.hu
TV-sztárok

Joshi Bharat teljesen visszavonult

Joshi Bharat teljesen visszavonult, még a sorselemzést is abbahagyta

Teljesen eltűnt a nyilvánosság elől Joshi Bharat, jelenleg csak önmagára és a nyugdíjas életére fókuszál.

Mindig feltűnő, ha egy korábban olyannyira aktív figura hirtelen eltűnik a nyilvánosságból, és ez történik épp Joshi Bharattal is. A híresség először a tévéképernyőknek fordított hátat, ám most úgy fest, a sorselemzéseket is abbahagyta, pedig a tevékenységet korábban nagy lelkesedéssel űzte. A Joshi név az indiaiaknál jövendölést jelent – derítette ki a Blikk.

Joshi Bharat

Joshi Bharat egy ideje nem látható a tévéképernyőkön (részlet egy egykori TV2-s műsorából)

A lapnak az egykori ügyfelei elmondták, hogy már nem fogad senkit. Környezetéből többen is elmondták, hogy teljesen visszavonult, próbálja élvezni a nyugdíjas életet, és kizárólag magára koncentrál. A Blikk megkeresését Bharat azzal utasította vissza, hogy ő már nem közszereplő, ezért nem szeretne nyilatkozni. Joshiról az utóbbi időben leginkább amiatt hallhattunk, hogy 31 év után elvált a feleségétől, majd összejött Mészáros Lőrinc volt feleségével, Kelemen Beatrixszal, hogy aztán ez a kapcsolat is véget érjen. Hogy azóta van-e valaki új a szívében, azt sajnos nem tudhatjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top