nlc.hu
Sztárok

Joshi Bharat akkor és most

Joshi Bharat SEMMIT sem változott az elmúlt 14 évben

Kíváncsi vagy, hogy festett 14 évvel ezelőtt Joshi Bharat? Megmutatjuk!

Joshi Bharat-ot szülei Indiában banktisztviselőnek szánták, de ő színésznek tanult, majd 1980-ban tanulmányúton járt Magyarországon. Azóta itt él. 1981–1983 között bábszínésznek tanult, majd az Állami Bábszínház művésze lett. Közben közgazdász végzettséget szerzett, de foglalkozott sorselemzéssel és jóslással is.

Joshi Bharat 14 évvel ezelőtt

Joshi 14 évvel ezelőtt, 2008-ban (Fotó: TV2/solwee)

2008 és 2010 között a TV2-n a nevét viselő délutáni talkshow-t vezetett az RTL Klub-os Mónika show mintájára. Joshi Bharat 2019 decemberében távozott a TV2 Média Csoporttól, majd 2020. július 3-án bejelentették, hogy a Hajdú Péter vezérigazgató vezette Life TV-hez igazol, amit végül 2021 decemberében hagyott ott.

66 évesen, egyedül kezdett új életet

Joshi Bharat több mint három évtizedes házasságát zárta le, 66 esztendősen adta be a válókeresetet.

Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletben kellett kimondanunk azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük” – nyilatkozta korábban Joshi Bharat, hozzátéve: nem hirtelen döntés eredménye volt az, hogy 66 évesen új életet kezd, s mindketten belátták, hogy nem volt más választásuk.

A sorselemző később Mészáros Lőrinc exnejével, Kelemen Beatrixszal alkotott egy párt, de kapcsolatuk nem volt hosszú életű, pár hónap együttlét után szakítottak egymással. Lapértesülések szerint Joshi Bharat el is költözött a budai villából, ismét belvárosi lakos, ráadásul abba a kerületben él, ahol a volt felesége, Szabó Csilla is, a közös, gödöllői házuk eladása óta.

Bár Kelemen Beatrixszal való párkapcsolata alatt úgy döntött, a nyugalom kedvéért visszavonul, és nem közszereplő többé, egyáltalán nem kizárt, a pár hónapos pihenő után újra felbukkan a média világában.

Joshi Bharat 14 évvel ezelőtt

Joshi pár évvel ezelőtt, még az FEM3 csatorna képernyőseként (Fotó: TV2/solwee)

A Blikknek egykori ügyfelei elmondták, hogy már sorelemzőként sem fogad senkit. Környezetéből többen is megerősítették, hogy teljesen visszavonult, próbálja élvezni a nyugdíjas életet, és kizárólag magára koncentrál. A Blikk megkeresését Bharat azzal utasította vissza, hogy ő már nem közszereplő, ezért nem szeretne nyilatkozni.

(Nyitókép: Schumy Csaba/solwee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top