nlc.hu
Sztárok

Joshi Bharat akkor és most

Így ismertük meg Joshi Bharatot, amikor tévéképernyőre került

Joshi Bharat hosszú ideje a televíziózás egyik kulcsfigurája. Emlékszel még rá, hogyan festett, amikor megismertük? Segítünk felidézni!

Ha az ember a tévécsatornák arcaira gondol, kétségtelenül beugrik neki Joshi Bharat is, aki TV2-nél kezdte a karrierjét. Bár úgy tűnhet, mintha a kezdetektől a csatorna oszlopos tagja lett volna, valójában 2008-ban kapta meg a nevével fémjelzett talkshow házigazdájának szerepét, amit a Mónika show mintájára építettek fel.

Joshi Bharat

Joshi Bharat, amikor megismertük (Fotó: TV2 Sajtószoba)

Joshi két éven át adta a nevét a beszélgetős délutáni műsorhoz, aztán kisebb szünet után a FEM3 színeiben Gombos Edinával kezdtek közös projektbe. Később a Mokkában is helyet kapott, majd 2019-ben otthagyta a TV2 Média Csoportot, hogy 2020-tól a LifeTV-hez igazoljon.

Magánéleti változások

Az indiai származású műsorvezető 1980-ban érkezett Magyarországra, hogy ösztöndíjas bábszínészként itt folytassa a tanulmányait. Sajnos a dolog elég szerencsétlenül indult, ugyanis Ferihegyen minden pénzét ellopták. Ugyanakkor a kaland sorsfordítónak bizonyult, hiszen megismerte első feleségét, akiről nagy tisztelettel beszél. „A házasságaimról, a szerelmekről csak annyit, abban hiszek, ha valakit 5 percre is szerettem, és senkit sem szerettem csak 5 percig, nagy tisztelettel és szeretettel vagyok iránta. A volt feleségeimmel jóban vagyunk, Csillát például hívom telefonon, hogy segítsen, ha megakadok a főzésben” – mesélte.

Csillával több mint három évtizedet töltött együtt, 66 évesen döntött úgy, hogy ezt a házasságot is lezárja, ezért adta be a válókeresetet. „Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletben kellett kimondanunk azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük” – mondta akkoriban, hozzátéve: nem hirtelen döntés eredménye volt az, hogy ennyi idősen új életet kezd.

Joshi Bharat

Joshi Bharat napjainkban (Fotó: Fotocentral/Birton Szabolcs)

A férfi válása után Mészáros Lőrinc exfelesége (Kelemen Beatrix) mellett találta meg a boldogságot, ám ez sajnos nem bizonyult hosszú éltűnek. Ennek ellenére Joshi állítja, a sorselemzéséből (hiszen a műsorvezetés mellett sorselemzéssel és jövendőmondással is foglalkozik), a nővel való kapcsolata karmikus volt, és így kellett végződnie.

A tévés miatta döntött úgy, hogy visszavonul a közszereplői státuszából és a nyugdíjas éveire koncentrál, de manapság már a Rádió Bézs egyik műsorvezetőjeként tevékenykedik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top