nlc.hu
Sztárok

Kirabolták Ferihegyen Joshi Bharatot

Joshi Bharatnak csak 45 dollárja volt, amikor Magyarországra érkezett

Óriási bajba került 44 évvel ezelőtt.

A 20-as évei elején járt Joshi Bharat, amikor ösztöndíjas bábművészként elhagyta Indiát, hogy Európában képezze magát. Az indiai származású műsorvezető Magyarországra jött, ám igen szerencsétlenül kezdődött az itteni kalandja, mivel a repülőtéren ellopták az összes pénzét – írja a Blikk.

Joshi Bharat

Kirabolták Ferihegyen Joshi Bharatot, odalett a megtakarítása – Forrás: TV2 / Tények Plusz (2022.10.25.-i adás)

Elmondása szerint 45 dollárja volt, mert a többit – körülbelül 700-800 dollárt – az akkori Ferihegyi reptéren ellopták tőle. “Mielőtt eljöttem Indiából, mindenemet eladtam és az összegyűjtött pénzemmel vágtam neki az ösztöndíjprogramnak. (…) Egy külön táskában hoztam az általam készített marionettbábukat, amelyekre annyira vigyáztam, hogy nem figyeltem a pénztárcámra” – mesélte a bulvárlapnak. Állítja, amikor felszállt Svédországban, még megvolt a pénz, ám amikor megérkezett az Örs vezér téren lévő IBUSZ-irodába, már nem.

Joshi Bharatnak az volt a szerencséje, hogy az ösztöndíj havi apanázzsal járt. Végül pedig Magyarországon kezdett új életet – hiába volt már akkor tévés szerződése Indiában -, mivel szerelmes lett és megismerte az első feleségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top