nlc.hu
Sztárok

Még mindig nyitott a szerelemre Joshi Bharat

Még mindig nyitott a szerelemre Joshi Bharat

A 70 éves korhoz közeledve sem szeretne lemondani a szerelemről Joshi Bharat. A műsorvezető és felesége 31 év házasság után döntöttek a különválás mellett. 

Joshi Bharat (Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó)

Joshi Bharat (Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó)

„Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletben kellett kimondanunk azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük” – nyilatkozta a akkoriban Joshi Bharat, hozzátéve: nem hirtelen döntés eredménye volt az, hogy 66 évesen új életet kezd, s mindketten belátták, hogy nem volt más választásuk.

Nyitott a szerelemre

Az utóbbi időben azonban még több változás történt Joshi Bharat életében: a válást egy új szerelem és egy szakítás is követte. Az indiai származású exműsorvezető és sorselemző azóta már „leszűrte”, mit akar mindezzel üzenni neki az élet.

„Biztosan tudom, hogy 2024 az én évem lesz, már semmi rossz nem történik velem. (…) Már csak olyan jön, ami az életem utolsó szakaszát előkészíti, ami lehet 3, de akár 20 év is” – jelentette ki még az év elején, majd most hozzátette: 

Én még mindig nyitott vagyok a szerelemre. Szóval nem vagyok tipikus magányos öregúr. Az életem során mindig úgy történt, hogy aminek vagy akinek jönnie kellett, az megérkezett. Nem aggodalmaskodom ezen.

Via: (1), (2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top