nlc.hu
Sztárok
Joshi Bharat sosem állt ellen a szerelemnek

Joshi Bharat: „Mindig úgy éltem az életemet, hogy nem törekedtem a biztonságra”

Úgy véli, ha valaki bezárja a szívét, lehet elsétál amellett az ember mellett, akivel igazán összeillenének.

Joshi Bharatnak két éve ért véget legutóbbi kapcsolata. Az egykori tévés azonban 68 évesen sem zárkózott el a szerelemtől, és milyen jól tette. Április végén ugyanis bejelentette, a 17 évvel fiatalabb színésznővel, Kiss Virággal egymásra találtak. A szerelmesek három hónapja vannak együtt és bár az összeköltözés még nem jött szóba, az érzéseiket bátran megélik. 

Joshi Bharat

Fotó: Schumy Csaba

Az a tapasztalatom, hogy az emberek egy bizonyos kor fölött elengedik a boldogság lehetőségét, és ez baj, hiszen sosem lehet tudni, mikor sodor össze a sors két összepasszoló embert” – kezdte a Borsnak Joshi Bharat.

Én hatvannyolc éves vagyok, de egyetlen pillanatig sem viaskodtam az érzéseim ellen, miután megismertem Virágot. Mindig úgy éltem ez életemet, hogy nem törekedtem a biztonságra, és ezalatt azt értem, hogy nem mondtam nemet egy szerelemre, csak mert arra gondoltam, hogy biztosan fáj majd, ha véget ér. Az utolsó kapcsolatom óta eltelt lassan két év, és bennem mindig ott bujkált a kíváncsiság. Vajon mit tartogat még számomra az élet? Vajon vár még rám a boldogság? A válasz pedig három hónapja megérkezett.

Ugyan a szerelemre mindig is nyitott volt, nem rohant bele egyből egy kapcsolatba, csak azért, mert szüksége lett volna rá. 

Két évet szántam arra, hogy rendet tegyek önmagamban, és többször hittem azt, hogy ez a munka elvégeztetett, de tévedtem. Rájöttem, hogy voltak még bennem olyan lelki gátak, amik nem engedték, hogy őszinte érzésekkel közeledhessek más felé. Fontos, hogy az ember módszeresen lebontsa ezeket a blokkokat, hiszen csak akkor képes meghallani egy másik lélek hangját. A múltból hozott tapasztalatokra nem szabad akadályként tekinteni. Én abban hiszek, hogy minden, ami velem történt, az Isten ajándéka és így is tekintek az életemre.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top