Sztárok

Újabb zűr: zár alá kerültek Lagzi Lajcsi lányának festményei is

Lassan nem telik el anélkül egy hét sem, hogy Lagzi Lajcsival kapcsolatban valami botrányszagú dolog ne látna napvilágot. Most éppen lánya, Galambos Boglárka harminc darab festményéről van szó.

Kedden írtunk róla, hogy Lagzi Lajcsi lánya mekkorát csalódott Berki Krisztiánban, mivel a celeb-vállalkozó nem ment el Galambos Boglárka kiállítására – pedig megkapta volna azt a festményt, amit Bogi róla és neki festett. A festményeket az Alexandra áruházak egyikében (Párisi áruház – Lotz terem) állították ki, de mivel a kiadó üzleteinek több mint a felét már bezárták, a festmények is bent ragadtak. A Mokka úgy nyitotta szerda reggeli, erre a témára fókuszáló riportját beszélgetését, hogy “lefoglalták Galambos Lajos lányának festményeit”, de amint a műsorvezető végigmondta a leadet, Lagzi közölte, hogy “nem foglalták le”, csak számukra volt így értelmezhető, mivel a zár után nem jutottak hozzá a festményekhez. Most végre kiderült, hogy Lagzi és lánya már mehet a festményekért, mivel ez nem a kiadó tulajdona, így elhozhatják őket a csukott üzletből. 

Lagzi Lajcsi egyébként pontosan tudja, hogy mi az, amikor zár alá vesznek valamit, mivel ez történt a vagyonával még 2016 áprilisában.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top