Sztárok

X-Faktor: ők versenghetnek Tóth Gabi helyéért

Múlthéten érkezett a meglepő hír, miszerint Tóth Gabi otthagyja az X-Faktort. Elindultak a találgatások, hogy ki ülhet helyette a mentori székbe a 2017-es szériában.

Tóth Gabi múlt pénteken jelentette be, hogy három évad után otthagyja az X-Faktort, és inkább zenei karrierjére koncentrál. “Már nem tudok magamból újat adni, ezért úgy döntöttem, a csúcson kell abbahagyni. Nagyon fájdalmas döntés volt, hisz ez a műsor elhozta az életembe a szerelmet, a sikert, kapcsolatokat, barátságot és mindent, amire egy előadónak szüksége van ebben a szakmában” – mondta el Tóth Gabi a Fókuszban.

 Hogy az énekesnő után ki ül majd Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex mellé, egyelőre még a csatorna munkatársai sem tudják, de a műsor kreatív producere már latolgatja a lehetséges művészeket. “Üzembiztos, hogy női mentor lesz, hiszen nagyon fontos szempont egy női nézőpont. Van egy listánk, amelyről majd behívunk néhány hölgyet, akik esélyesek lehetnek a mentori székre. Ám nem első számú szempont, hogy énekesnő legyen, sokkal kiemeltebb szerepet kap az, hogy hogyan jön ki a mentortársaival, illetve mennyire kommunikatív, és hogyan tudja átadni a tapasztalatait és a tudását a leendő versenyzőknek” – magyarázta Schiwert Takács László, a műsor kreatív producere, aki szerint az a legfontosabb, hogy a leendő mentor tisztában legyen azzal, hogy mi az, aminek egy előadó eseté­ben a színpadon kell történnie.

Fotó: facebook.com/tothgabimusic
Fotó: facebook.com/tothgabimusic

A Blikk információi szerint ezek alapján öt név merülhet majd fel. A legkézenfekvőbb megoldás Tóth Gabi nővére, Tóth Vera lehetne, esetleg a szintén pályája csúcsán lévő Rúzsa Magdi, aki már belekóstolt a zsűrizésbe a köztévén. Rajtuk kívül még Polgár Odett, Radics Gigi, valamint a Margaret Island frontembere, Lábasi Viki – aki volt már mentorsegéd is – lehet jelölt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top