Sztárok

Titokban ment férjhez Amanda Seyfried

Lehet gratulálni Amand Seyfriednek, aki titokban mondta ki az igent vőlegényének, Thomas Sadoskinak.

“Egyszerűen megszöktünk, csak mi ketten, és tettük a dolgunkat” – nyilatkozta a 40 éves Sadoski csütörtökön este James Corden műsorában, ahol büszkén emelte fel a kezét és mutatta meg a gyűrűt, majd úgy utalt Seyfriedre, mint a feleségére. “Csodálom, tisztelem, szeretem. Amanda a világom, a mindenem – mondta a színész, majd hozzátette, hogy mindketten saját fogadalmat írtak az esküvőre. “Minden gyönyörű volt, pont olyan, amilyennek lennie kell. Senki véleményét nem kértük ki, csak mi terveztük meg.”

Titokban ment férjhez Amanda Seyfried

A párnak hamarosan megszületik az első gyermeke, ezzel kapcsolatban a színésznő férje így nyilatkozott. “Izgatottabb vagyok, mint valaha bármikor is voltam az életemben. Persze rettegek is, hogy mindent jól csinálok-e majd, mint apa.”

Titokban ment férjhez Amanda Seyfried

Amanda Seyfried és Sadoski egy Broadway-darab próbáján találkozott először 2015-ben, majd közösen forgatták Az utolsó szó című filmet. Tavaly szeptemberben tartották meg az eljegyzést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top