Sztárok

Gólyahír: Feke Páléknál jön a baba

Augusztusban érkezik a rég várt baba Feke Paliéknál. A színész és öttusázó kedvese eddig nem kötötték a hírt a nyilvánosság orrára, de egyáltalán nem bánják, hogy kiderült.

Feke Pál ritkán nyilatkozik magánéletéről, ám most annyira boldog, hogy a Borssal kivételt tett. “Fantasztikus érzés, hogy már apának mondhatom magam, Leilát pedig édesanyának. A baba érkezése már most lendületet ad az élethez, a munkához, még jobban figyelünk egymásra. Régóta vágytam az apaságra, végre teljesült az álmom!” Azt még nem tudják, hogy kisfiuk vagy kislányuk lesz-e.

 

“Elárulhatom, hogy én vagyok az izgulósabb, remélem, kibírom valahogy még ezt a pár hónapot!” – mondja Pali, aki már most igyekszik úgy alakítani elfoglaltságait, hogy minél több időt tölthessen majd otthon. “Annyi olyan pillanat van, amiről nem maradhat le az ember, és nem lehet soha visszahozni. Én ott akarok lenni a feleségem és a gyermekem mellett” – zárta a beszélgetést a leendő apuka.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top