Sztárok

Aurelio: anyám testi szolgáltatásokat nyújtott férfiaknak

Az édesapját is így ismerte meg. Aureliónak pont az apja fedte fel a piszkos múltat. És elég erős módon.

Azt írja a Bors a Dunakanyar FM Sztárszáj című műsorára hivatkozva, hogy VV Aurelio a legutóbbi adásban elmesélte, hogy édesapjától tudta meg, hogy az anyja a testéből kereste Svájcban a kenyerét.  “Külföldön születtem, ami annak köszönhető, hogy édesanyám bajai születésű magyar leányzóként fiatal korában kiment Svájcba, úgymond, szerencsét próbálni – mondta. – Be is jött neki, hiszen megismerkedett édesapámmal, aki akkoriban egy elismert és gazdag üzletember volt. Apámnak az előző házasságából már született két gyermeke. A féltestvéreim a mai napig Svájcban élnek, és életemben csak egyszer találkoztam velük. Nagyon rossz érzés, hogy tudok a létezésükről, de ezen kívül semmi információm nincs róluk.”

A fiú a bal, az anyuka (Márta) a jobb oldalon. Ma már jóban vannak,semmi dráma.
A fiú a bal, az anyuka (Márta) a jobb oldalon. Ma már jóban vannak, semmi dráma.

Aurelio elmondta, hogy az apja egyszer behívta magához a szobába, és elővett egy laptopot, amin különböző svájci weboldalakon megmutatta az anyja képeit . “A legnagyobb botrány az egészben, hogy bár akkor már nem éltek együtt, de még mindig házasok voltak, és apám tudott anyám dolgairól. 2009 karácsonya előtt pár nappal hagyott el minket édesanyám. Akkor szétvertem egy ajtót, és sírva üvöltöztem, hogy ez nem lehet az én életem. Szembesülnöm kellett azzal, hogy anyám testi szolgáltatásokat nyújtott férfiaknak. Jobban szégyelltem magam, mint ő. Nagyon nehéz erről beszélnem… Nem tudtam elfogadni az igazságot, de így utólag már tudom, hogy a harag a legrosszabb tanácsadó. Azóta meg tudtam bocsátani neki, hiszen anya csak egy van” – mondta Aurelio, akit azért egy kicsit kikészített az anyja a Hagyjál főzni!-ben.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top