Sztárok

Kirúgták Muri Enikőt az Operettszínházból

Sokat akart markolni Muri Enikő: az Operett mellé tévészerepet is vállalt volna a színház kérése ellenére, így rövid úton megváltak tőle.

Muri Enikő a TV2 Ázsia Expressz című utazós realityjére mondott igent, ami miatt hetekre kiesett volna a színházi munkából. A műsorban hét sztárpárnak kell Vietnamból elindulva Laoszon és Kambodzsán át Thailföldre eljutnia napi egy dollárból. Az ötezer kilométeres túra több hetet vesz igénybe, Murinak legalább nyolc előadást kellett volna kihagynia. A Blikk szerint a Notre Dame-i toronyőr főszerepét sem tudta volna elkezdeni próbálni.

Kirúgták Muri Enikőt az Operettszínházból

Az Operettszínház igazgatója, Lőrinczy György nehezen hozta meg a döntést. “Igen, a hír igaz, valóban megváltunk Muri Enikőtől. Nagyon sajnálom, hogy meg kellett hoznunk ezt a döntést, de nem engedhettük meg, hogy egyes művészek egyenlőbbek legyenek. Több művészünket is megkereste ez a tévés produkció, ők részben azonnal nemet mondtak, hiszen vannak kiírt előadásaik abban az időszakban, másik részük megkeresett minket. Minden esetben jeleztük, hogy nem tudunk lehetőséget adni arra, hogy egy-egy színészünk ne legyen jelen, ezt megtettük Enikő felé is. Előre közöltük vele, hogy amennyiben mégis igent mond erre a műsorra, akkor nem kell többet előadásra jönnie, erről írásban is tájékoztattuk a héten” – mondta a lapnak.

Muri Enikő egyelőre nem kommentálta a válást.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top