Schobert Norbi: Ki ez a köcsög a tükörben?

nlc | 2017. Április 03.
Nem vesz vissza a stílusából, és nem érdekli, ha utálják. Schobert Norbi azt mondja, nincsen szüksége kommunikációs szakemberre a Facebook-poszthoz.

Néha mellényúl, néha keresetlen, de tudja, hogy megosztó személy. Schobert Norbi úgy véli, hogy nem ad okot az utálatra, ezért az nem izgatja, hogy nekimennek, attól viszont kivan, ha a feleségét (Rubint Réka) vagy a gyerekeit veszik a szájukra a trollok a közösségi oldalán, mert ők ártatlanok. A fitneszpápa a mai Mokkában elmondta, hogy egyébként saját magának sem szimpatikus: “Az az igazság, hogy felkeltem így hétfő reggel, és magamnak sem vagyok szimpatikus. Nézem is, hogy ki ez a köcsög a tükörben? Tényleg, reggel felkelek, és én sem tudom kedvelni magam. Tökre együtt érzek azokkal, akik nem kedvelnek…”

Istenes László riporter ezen a ponton megkérdezi, hogy Schobert miért nem engedi át másnak a kommunikációt, de a sportember erre azt mondja, hogy nem akar olyan nagy ember lenni, hogy kábé szóvivője van. “Olyan vagyok, amilyen vagyok” – szögezi le, és hozzáteszi, hogy van PR-ese, de egy Facebook-poszthoz nincs rá szüksége. Schobert egyébként most arra készül, hogy minél több embert lefogyasszon. Erről lenne szó: 

 

 

Exit mobile version