Sztárok

Gáspár Bea joggal bőgte el magát

Gáspár Beáról az egykor szép napokat megélt Győzike show-ban megtudtuk, hogy szenvedélyes asszony, aki kimutatja az érzelmeit. Most kiderült, hogy egy rosszul elkészített fogás miatt is könny fakad belőle – na persze, nem az ő hibája volt, hogy a steaknek annyi lett.

Mindössze két versenynap kellett ahhoz, hogy Gáspár Beánál eltörjön a mécses a Konyhafőnök VIP-ben. Bea asszony erős tervekkel érkezett a versenybe, és minden feladatnál igyekezett a maximumot hozni, de a steak sütése nem sikerült olyan tökéletesre, mint ahogy tervezte, mivel az előmelegített sütőt (véletlenül) elfoglalta Dombóvári Vanda, akiért ugye már hétfőn lehetett aggódni.

Gáspár Bea joggal bőgte el magát

Bea hátrányba került, majd a kész hús értékelésnél könnyekben tör ki. “Nem tudom, hogy ez a steak járt-e a sütőben…? – kérdezte Wossala Rozina, mire Bea szomorkásan válaszolt, hogy járt bizony. – De miért ilyen szomorkásan járt a sütőben, miért szomorú az, hogy járt a sütőben? Ezt most nem értem” – folytatta Rozina. “Járt, csak nem úgy, ahogy szerettem volna – mondta Bea asszony. – Úgy hagytam a sütőt, azon a fokon, amire be kellett volna tennem, és utána ott már nem volt hely” – magyarázta Gáspárné, de Rozina következő kérdésénél elbőgte magát.

Gáspár Bea joggal bőgte el magát

“Ne már, mert sírok! Elfoglalódott a sütőm, a másikkal meg ott bajlódtam, de olyan hülyeség, hogy sírok” – sírt a hobbiszakács, akit először Rozina, majd egy szívecskés szalvétával a séf is igyekezett megvigasztalni. Bea értékelése a szerda esti adásban látható.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top