Sztárok

Andy Vajnának nagyon hiányzik Timi és a macskák is

Helyzet van, emberek. Tímea még a macskákat is kiköltöztette Amerikába, Andy pedig este nagyon magányos. Hát így. Elmentünk beszélgetni kicsit a Brazilok bemutatójára. A film egyébként jó, tessék megnézni.

Vajna Tímea hónapokat tölt idén az Egyesült Államokban, mivel szeretné megszerezni az amerikai állampolgárságot. Két hónapja Andy Vajna felesége még azt mondta a Story magazinnak, hogy: “Nem félek a honvágytól, hiszen látogatóim mindig lesznek, és szerencsére sok magyar barátom van Los Angelesben. Andy is gyakran jön majd, és én is rendszeresen hazalátogatok.”

Vajnának azonban nagyon hiányzik a felesége, és persze a közös macskák is, akiket szintén kiköltöztetett Amerikába Tímea. “De mi igazából megvagyunk egyedül is” – mondta az NLCafénak a TV2 tulajdonosa, akinek rengeteg munkája miatt napközben nem is jut ideje Tímea hiányával foglalkozni. “A hiányra csak mikor lefekszem, van időm” – ecsetelte Vajna, akivel a Brazilok című új magyar film premierjén váltottunk pár szót.

A videóban M. Kiss Csaba rendezővel is beszélgettünk, akinek egyik álma volt a Brazilok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top