Sztárok

Michael Bublé felesége: Köszönöm, Uram, hogy a fiunk jól van

Öt hónap alatt mindössze kétszer szólalt meg Noah betegségével kapcsolatban a család. Michael Bublé felesége, Luisana Lopilato most megtörte a csendet.

Szomorú hírt osztott meg Michael Bublé a világgal tavaly novemberben: kiderült, hogy kisfia, Noah rákos, majd az is, hogy májrákkal küzd, és kemoterápia vár rá egy Los Angeles-i klinikán. Az énekes felesége, Luisana most a nyilvánosság elé állt, és Buenos Airesben tartott sajtótájékoztatót. “Köszönöm, Uram, hogy a fiunk jól van – mondta. – Amikor olyan hírekkel szembesülsz, mint tavaly a mi családunk, megváltozik az életed. Szeretném megköszönni az embereknek, hogy drukkoltak nekünk, szeretném megköszönni az imáikat és a szeretetüket. Szeretném, ha tudnák, hogy elért hozzánk, és segített, hogy átvészeljük ezt az időszakot.”

Feliz día de la madre !! Happy Mother's Day @luisanalopilato !! #myhero #bestmommy #bestfriend

Michael Bublé (@michaelbuble) által megosztott bejegyzés,

Luisana éppen filmet forgatott, amikor Noahnál májrákot diagnosztizáltak. A munkát félbehagyta, hogy a gyerek gyógyulására koncentrálhasson.
Bublénak és Lopilatónak két gyermeke van: Noah három, Élias másfél éves.

(via Express)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top