Sztárok

Lazán lement spárgába a 65 éves Oszvald Marika

Semmit sem vesztett a lendületéből az elmúlt évtizedekben Oszvald Marika, ma is bárkit letáncol a színpadról. Ezúttal az Extrém Activityben lepte meg a játékosokat azzal, hogy lazán lement spárgába.

Nem csak énekelni tud Oszvald Marika, igazi örökmozgó, remekül táncol, ezenkívül pedig több sportágban is kipróbálta magát. Látszik a mozdulatain, hogy korábban tornázott, de balettozott, szteppelt, akrobatikázott, szertornázott is, és műugrott egy időben.Talán ezek fényében nem is annyira meglepő, hogy az Extrém Activity egyik feladatánál csak úgy, minden bemelegítés nélkül lement spárgába. 

Lazán lement spárgába a 65 éves Oszvald Marika

Oszvald Marika 46 éve van színpadon, és a játékba is ugyanolyan elánnal vetette bele magát, mint a szerepeibe. “Fontos számomra, hogy mindent élvezettel csináljak. Még a takarítást is alkotásként kezelem. Úgy gondolom, az élet minden tevékenysége egy alkotás” – nyilatkozta korábban a művésznő a delmagyar.hu-nak. 

A tegnapi Extrém Activity-s produkcióját egyben is láthatod, ha a videóra kattintasz: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top