Sztárok

Újra műteni kellett Koncz Gábort

Koncz Gábor legnagyobb sajnálatára ismét nélkülöznie kell őt a nézőknek, ugyanis a színészt újra meg kellett operálni. A felépülése hosszabb időt vesz igénybe.

Alig hogy visszatérhetett a színpadra, Koncz Gábort a múlt héten újra meg kellett műteni, az operá­ciót ugyanaz az orvos végezte el, aki tavaly novemberben segített a színésznek. Akkor egy makacs gerincsérv keserítette meg Koncz életét, és ezúttal is ez okozott problémát. “Az esetek 50-60 százalékában segít a műtét, és azt is el kell fogadni, hogy a felgyógyulás akár fél évig is eltarthat” – mondta el dr. Kóczán István orvos, aki szerint akinek már megbetegedett a gerince, nagyobb eséllyel számíthat rá, hogy más csigolyákon is sérv alakuljon ki – írja a Blikk.

Koncz Gábort már haza is engedték a kórházból, így elkezdődhetett a gyógyulás időszaka, a színházra azonban várnia kell. Előző műtétje után  a rehabilitáció miatt csak márciusban térhetett vissza a színpadra, akkor ezt nyilatkozta: “Sok erőt ad, hogy a társulat és a közönség visszavár. Kerényi Imre rendező barátom azt mondta, kaptál egy új szerepkönyvet, amibe az van beleírva: Koncz Gábor, szerepe: gyógyulás. Én pedig, mint minden szerepet, ezt is komolyan veszem!”  Biztosak vagyunk benne, hogy ez most is így lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top