Csobot Adél: Bence egészen másmilyen is tud lenni

nlc | 2017. Április 28.
Mindenki másképp fejezi ki szeretetét, de egy biztos, adni és kapni is egyaránt fontos ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Csobot Adél és Debreczeni Zita már megtalálták a boldogságot és most elmeséltek néhány kulisszatitkot a mindennapjaikból.

Az egyik női magazin Social Media Award versenyének #szerelmesvagyok kategória jelöltjeiként szerepel Csobot Adél és Debreczeni Zita is, aki nemrég beszélt az esküvőjéről

Debreczeni Zita és Gianni Annoni több mint kilenc éves barátságot tudhat maga mögött, a szerelem azonban két és fél éve talált rájuk. “Nagyon kevés idő marad kettőnkre, de annak a kevésnek is nagyon tudunk örülni. Ha van egy szabad hétvégénk, szeretünk elmenni moziba és enni valami finomat. De azt is nagyon élvezzük, ha akár csak a nap végén tudunk egy kicsit közösen pihenni. Húsvétkor például DVD-zős maratont tartottunk otthon, órákon keresztül filmeztünk” – mesélte Zita.

Csobot Adél és Istenes Bence jelenleg távkapcsolatban élnek, mivel a műsorezető a Survivor forgatása miatt Ázsiába utazott.

Amikor együtt vannak, akkor az ő mindennapjaikra is leginkább a pörgés jellemző, igyekeznek minél több közös programot szervezni, de apró figyelmességekkel is szívesen meglepik egymást a hétköznapokban. 

“Nagyon szeretem azokat a napokat, amikor én készíthetem el Bence reggeli kávéját, mert ez azt jelenti, hogy közösen kezdhetjük a napot” – árulta el Adél.

“Bence annak ellenére, hogy imád bohóckodni, igazán figyelmes tud lenni és a meglepetések terén sem kell félteni. Az egyik szülinapomon például egy vidéki fellépés közben a színpadon köszöntött fel több száz ember előtt.” 

 

 

Exit mobile version