Sztárok

Istenes Bencéék kapcsolata megszenvedi a helyzetet, ez borítékolható volt

Nem volt kérdés sem Csobot Adél, sem Istenes Bence számára, hogy a mostani elválás szükséges, a műsorvezető talán örökre megbánta volna, ha másképpen dönt.

Amióta a Survivor forgatására Istenes Bence a Fülöp-szigetekre utazott, először mesélt arról, hogyan viseli a munkát, 10 ezer kilométerre a kisfiától.

“Család nélkül nyilván nagyon nehezen bírom. Minden nap megpróbálunk videotelefonálni, ez nem mindig megy, mert az internet itt nagyon rossz. Meg az 6 órás időeltolódás is megnehezíti a dolgot” – mesélte a műsorvezető, akit próbára tesz a műsorkészítés a 40 fokos hőségben.

De mindezt már előre sejtették Csobot Adéllal, hogy ez az időszak igazi próbatétel lesz.

Korábban Istenes Bence is úgy fogalmazott, nehéz volt meghoznia a öntést, hogy igent mondjon-e a nagyszabású produkcióra.

Életemben ez volt ez első eset, hogy értelmet nyert az egyik szemem sír, a másik nevet kifejezés. Elsőre azt gondoltam, mekkora fejlődési lehetőség ez a műsor, és milyen jó, hogy a csatorna rám gondolt. Ám egy pillanat múlva az ugrott be, hogy mi lesz a családommal. Adéllal nagyon sokat beszélgettünk, mérlegeltünk, de végül arra a döntésre jutottunk, hogy ezt bevállaljuk, hiszen egy ilyen lehetőségre igent kell mondani. Úgy érzem, a kapcsolatunk ezt is kibírja.” 

Most, a Föld másik felén eltöltött tíz nap alatt is akadt olyan, amikor a pár nem tudott egymással beszélni. Főleg az időeltolódás miatt: Bence egész nap forgatott, és hulla áradt volt, mire végeztek, de a család még itthon nem ébred fel. “Számolom a napokat. A falamra felrajzoltam ötvenig a számokat, és minden nap kihúzok egyet” – mesélt erről is a műsorvezető a Fókusznak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top