Sztárok

Csodaszép menyasszony volt Fresh Wiki

A Fresh együttes egyik feléről, Gyulai Vikiről március végén derült ki, hogy első gyermekét várja. Tegnap össze is házasodott szerelmével.

Gyulai Viki 1997 óta tagja a Fresh nevű formációnak, Andival egészen mostanáig jártak fellépni. Viki élete szinte tökéletes volt, mikor rátalált a szerelem. “A párommal a lehető legjobb pillanatban találkoztunk. Mindketten túl voltunk már egy hosszú és több rövid kapcsolaton, kipróbáltunk mindent, amit csak akartunk. Én túljutottam a sikereim csúcsán, bejártam a világot, nem hiányzott már semmi más, csak egy szerető társ és egy baba” – mondta az énekesnő még márciusban a Borsnak.

És Viki tényleg révbe ért. Alig egy hónappal azután, hogy kiderült, első gyermekét várja, az énekesnő egy budapesti szálloda ablakából posztolt sokat sejtető képet az Instagram-oldalára. A fotón Viki esküvői frizurájának és ruhájának egyik fele látható, a képhez pedig olyasmiket írt, mint “Mr és Mrs”, esküvői ruha, esküvői frizura.

Olvass még Fresh Wikiről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top