Sztárok

Hihetetlen: Weisz Fanni beszélni fog a színpadon

Nem akármire vállalkozik Weisz Fanni és vőlegénye, akik megismerkedésük és szerelmük történetét állítják színpadra a Játékszínben.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter első randijáról már mi is írtunk. A különleges találkozóra az éjszaka közepén, egy pláza parkolójában került sor. Péter már akkor elhatározta, hogy Fanni lesz a felesége.

Hihetetlen: Weisz Fanni beszélni fog a színpadon

A fiatalok most színpadra viszik szerelmük történetét. A Szavak című egyfelvonásos darabban Weisz Fanni önmagát alakítja, vőlegényét pedig Bács Péter. A modell elárulta, még a hangját is kell majd használnia a színpadon. “Nem szeretem a hangomat használni, mert nem érzem ma­gam biztonságban. Kiskorom óta jelelek, nekem ez az anyanyelvem, a biztonsági zónám, és az, ha mellettem van a tolmács. Így könnyen megy a kommunikáció” – mondta Fanni a Borsnak.

Fannit korábban megműtötték, kapott egy implantátumot, amivel könnyebben tudna beszélni. “Ez az implantátum segít nekem hallani, de nem használom a készüléket. Ha lesz közös gyermekünk, akkor majd igen, mert szeretném hallani a gyermekem hangját, kommunikálni vele. A barátaim között, ahol ismernek, meg merek szólalni. Ők nem idegenek, elfogadják a hangomat, megszokták. Nincs bennem más félelem, csak a beszédtől. A darabban is lesz hangom, egy pici szöveg. Lesz mikrofon, mégis félek. Ez a legijesztőbb ebben a történetben. Ki tudom jól mondani?”

Fanniék története június 9-étől látható a Játékszínben.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top