Sztárok

Megvolt Sebestyén Balázsék nagy bejelentése: terjeszkedtek, itt a lista, hol hallhatóak

Egy napig ment a találgatás, mit akar bejelenteni Sebestyén Balázs a Reggeli Show-ban. A Rádió1 csapata nem húzta tovább a hallgatók idegeit és elmondták, miről is van szó.

Országos lefedettség, fizetésemelés, kitelepülés, a Reggeli Show neve Morning Show-ra változik, vagy esetleg Sebestyén Balázs bejelenti, hogy újra apa lesz – ezek a legkedveltebb tippek abból a több mint 600 hozzászólásból, ami a NAGY BEJELENTÉS videó alatt olvasható: 

Annyira beharangozták a Reggeli Show-ban a BEJELENTÉST, hogy izgatottan várták a hallgatók az adást. “Láttuk, hogy mindenki mindent tippelt és egészen elvetemült tippek is voltak – kezdte Balázs, akinek a felvezetőjéből már lehetett sejteni, hogy mi lesz a mondanója. – Megígértük a hallgatóknak, hogy szólunk, ha több helyen leszünk hallhatóak. A jó hír az a történetben, hogy rengeteg rádió jelentkezett, aki szeretne becsatlakozni a Rádió1-be.”

Kereskedelmi és programmegállapodások születtek, ami nagyjából annyit jelent, hogy ezekben a városokban hallhatóak lesznek: Pécs és a Baranya megyei régió, Komló, Villány, Mohács, Debrecen, Sopron, Eger, Salgótarján, Tiszafüred, Abádszalók. 

“Dolgozunk azon, hogy minél több helyen hagyományos módon is hallhatóak legyünk.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top