nlc.hu
Sztárok
Válás után 25 évig élt az exével Oszvald Marika

Válás után 25 évig élt az exével Oszvald Marika

Két erős egyéniség nehezen fér meg egymás mellett, ahogy Oszvald Marika fogalmaz: állandóan struccoskodtak Hidvégi Miklóssal. Ennek ellenére a válás után együtt maradtak.

Mindig mosolyogva mesél az életéről Oszvald Marika, aki nemrég ünnepelte a születésnapját és ennek kapcsán mesélt a BEST magazinnak a szerelméről, a magánéletéről. 

“Nem vagyok nagyon tudatos ember, mindent ösztönből, játékosan csinálok. Szerelmes lettem, férjhez mentem, másfél év múlva elváltunk, de olyan jóban voltunk Miklóssal, hogy a válóper után megkérdezte: most hova menjünk ünnepelni. Miután még mindig szerettük egymást, újból összeköltöztünk, és ezek után 25 évig éltünk olyan se veled, se nélküled kapcsolatban.”

Oszvald Marikáékban a munkaszeretet is közös, együtt is álltak már színpadon a volt férjével.

 

Oszvald Marika és Hidvégi Miklós kapcsolatából született egy kislány, Krisztina, aki mondogatja is, hogy neki vannak a legjobb szülei, mert otthon látta, milyen harmonikus az anyja és az apja kapcsolata. “Látja a szeretetet köztem és Miklós között. Benne  is az alakult ki, hogy ez erősebb kapocs, mint egy viharos házasság.”

A Bestnek elárulta azt is, tervez-e még esküvőt, és miként éli meg, amikor valami negatív dolgot tapasztal.  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top