Sztárok

Hegyi Barbara vetkőzős szerepet vállalt

Magyarországon is színpadra viszik azoknak a középkorú angliai nőknek a történetét, akik jótékony cél érdekében meztelen naptárt készítettek. Igazán meglepő, hogy melyik színésznők vállalták a főszerepeket a vetkőzős darabban. Hegyi Barbara például igent mondott.

Láttuk már igazán megrázó darabban Hegyi Barbarát, ez a mostani azonban egy kicsit más eset, de biztos, hogy nem kevésbé emlékezetes.

A háttértörténetről ennyit mindenképpen érdemes tudni: Anglia nagyjából mértani közepén található Rylstone kisváros. Ott éltek és még élnek is azok a nők, akik 1999-ben összefogtak, hogy özvegyen maradt barátnőjük ötletét megvalósítsák. Egy megfelelő kanapét akartak vásárolni a helyi kórháznak, amelyben elüldögélhetnek azok a családtagok, akik kemoterápiás kezelésre kísérik a rokonukat.  Annie, Chris és a többiek – a helyi nőegylet tagjai – soha nem látott üzleti és világsikert arattak a saját egyleti naptárukkal, amelyben ők maguk pózoltak. Mégpedig meztelenül! Az ő történetüket meséli el a Naptárlányok című darab, amit színre visznek a Magyar Színházban.

Régen nem látott “nagy női csapat” szerveződik azért, hogy szívhez szóló színházi előadás szülessen. Hegyi Barbara nem az egyetlen, aki meglepett bennünket, hogy egy ilyen szerepre igent mondott. Talán meglepő, hogy a darabban szereplő színésznőket vetkőzős kertvárosi asszonyokként láthatjuk majd. Igó Éva, Tóth Enikő, Soltész Bözse és Benkő Nóra alakítják majd a női szerepeket, az előadást pedig a Jóban Rosszban egykori Helen Tanakisa, Tallós Rita rendezi. 

Galériánkra kattintva megnézheted a Naptárlányok szereplőinek olvasópróbáján készült fotókat:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top