Sztárok

Gigakoncertet tartanak Manchesterben az áldozatokért

Hatalmas koncerttel emlékeznek az egy héttel ezelőtti robbantásos merényletre Manchesterben. A gigászi eseményen fellép Ariana Grande, Katy Perry, Miley Cirus, Pharrel Williams, a Coldplay és még nagyon sokan.

Jótékonysági koncertet rendeznek Manchesterben a terrortámadás áldozatainak megsegítésére One Love Manchester címmel, vasárnap este. Az Old Trefford Cricket Groundon tartott koncerten fellép Ariana Grande, Katy Perry, Miley Cyrus, a Take That, Pharrell Williams és többek között még Justin Bieber is.

A koncert ötletét az áldozatok hozzátartozóinak többsége kifejezetten támogatta – mondta el a BBC-nek Manchester főkapitánya.

A BBC az egész koncertet közvetíti a televízióban és a rádióban is. A bevétellel a sérülteket és az áldozatok hozzátartozóit támogatják, a szervezők legalább kétmillió font bevételt várnak.

Egy hete történt, hogy egy öngyilkos merénylő pokolgépet robbantott a Manchester Arénában, ahol épp véget ért Ariana Grande koncertje. A manchesteri terrortámadásban 22-en vesztették életüket, többen megsérültek.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top