Sztárok

Apáti Bence volt a strand legszexibb apukája!

Apáti Bence megnyitotta a strandszezont. Fiával, Kadosával együtt hétvégén a harkányi strand megnyitóján járt, és vidáman csúszdázott és játszott. A képek tanúsága szerint talán még jobban élvezte a strandolást, mint a gyerekek.

Nem hivatalos felmérés szerint egy szexi, izmos férfinál csak egy dolog van, ami még jobban felkelti a nők érdeklődését: egy szexi apuka. Apáti Bence természetesen a strandon is vonzza a női tekinteteket. Persze az izmos testű táncos tiltott gyümölcs a hölgyek számára, hiszen Apáti boldog párkapcsolatban él, de azért nézelődni lehet.

Apáti Bence a strand sztárja

Hétvégén megnyitott a harkányi strand, ahova Bence is ellátogatott. Mondjuk, Apátinak balett táncosként nincsenek gátlásai, amikor vetkőznie kell, de azért egész más, amikor a szabadidejében bámulják az emberek.Egyik fiával, Kadosával ennek ellenére  kiélvezték a napot és vidáman pancsoltak a vízben. A fürdőkomplexumot tavaszig inkább az idősebb korosztály látogatja, sok betegségre terápiát kínáló gyógyvize miatt, de a strandszezonban a vendégek ingyen használhatják a csúszdaparkot, így aztán a családosok célpontjává válik a strand.

A nyitónapon csúszdaversenyt is rendeztek, amiből Apáti sem maradhatott ki, nézze meg, hogy suhant a fiával

Megnézem
Összes kép (1)

Bence egyébként a Facebook oldalán is szokott félmeztelen képeket megosztani magáról, a hölgyek legnagyobb örömére, szóval, ha a strandon nem is futsz vele össze, azért a látványról nem maradsz le. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top