Sztárok

Bombaformában a ma 44 éves Heidi Klum – fotók

Ma ünnepli 44. születésnapját Heidi Klum. A modellből lett tévés személyiség most is kirobbanó formában van, és ezt fotókkal is bizonyítjuk.

Egyszerűen ragyog a róla készült legfrissebb fotókon Heidi Klum. És miért ne tenné? a szupermodell ma ünnepli a 44. születésnapját, és bombaformában van. Ő egyébként azon, kevés sztárok közé tartozik, akik vállalják a szülés utáni striáikat, vagy azt, hogy a hasukon megereszkedett bőr. Ugyanakkor pontosan tisztában van azzal is, hogyan kell ízlésesen, de látványosan megvillantani a lábait vagy a dekoltázsát. Hát ő Heidi Klum.

Bombaformában a ma 44 éves Heidi Klum - fotók

Heidi Klum összesen négy gyermek anyukája. Legnagyobb lányának Flavio Briatore az apja, két fiának és kisebbik lányának pedig az énekes Seal.

Bombaformában a ma 44 éves Heidi Klum - fotók

Kereken 25 éve kezdődött Heidi Klum modellkarrierje. Amikor 2015-ben egy interjúban a pikáns, félmeztelen, vagy teljesen meztelen képeiről kérdezték, így felelt: “Nálunk otthon sem volt téma a meztelenség, nem szégyellős a családom. A szüleim előtt is bármikor pucérra vetkőzöm, ez nem zavar. Néha még egy bugyiban is túlöltözöttnek érzem magam, a meztelenség sokkal természetesebb.”

Bombaformában a ma 44 éves Heidi Klum - fotók

 Boldog Születésnapot, Heidi!

Bombaformában a ma 44 éves Heidi Klum - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top