Sztárok

Gyászol Kásás Tamás és Kiss Gergely

Egykori olasz edzőjét gyászolja mindkét olimpiai bajnok vízilabdázónk. Kásás Tamás és Kiss Gergely megható üzenetben búcsúzott Paolo De Czescenzótól.

Személyes hangú üzenetben köszönt el egykori edzőjétől, a 67 éves korában elhunyt Paolo De Czescenzótól Kásás Tamás – írja a vlv.hu. A háromszoros olimpiai bajnok – aki 1997-ben érkezett a nápolyi CN Posillipo klubhoz az olasz edző kezei alá – nyílt levele a wpdworld.com oldalon jelent meg, olasz nyelven.

Ezt olvastad már?

Kitárulkozott Kásás Tamás

Ez is érdekelhet Megnézem

 “... az első beszélgetés során megismertem Paolo teljesen egyedi, azonnal felismerhető hangját. Abban a pillanatban beleszerettem a városba és Paolo különleges, emberséges személyiségébe. (…) Paolo jóvoltából azonnal családtagnak éreztem magam (…) Sírtam, amikor el kellett hagynom Nápolyt, és most is sírok” – olvasható a megható búcsúüzenetben.

Kiss Gergely a Facebook-oldalán búcsúzott el egykori mesterétől, akinek első BL-győzelmét köszönheti. A háromszoros olimpiai bajnok, a Honvéd vízilabdázója azonban még egy jelentős személyt veszített el: élete első vízilabdaedzője, Nagy Károly is a napokban hunyt el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top