Sztárok

Roberto Carlos magyar fia már most sztár Spanyolországban!

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! kis sztárja már most hatalmas hírnévnek örvend Spanyolországban. Cristofer még csak tízéves, mégis rengeteg nagy csapat szeretné, ha náluk folytatná a pályafutását.

Roberto Carlos magyar fia örökölte édesapja tehetségét és testalkatát, így gyakorlatilag félig már megvan a siker. Édesanyja, Alexandra szerint nagyon elszánt és alázatos gyerek, aki mindent a focinak szentel, de azért a tanulást sem hanyagolja el. 

“Kezdem lassan megszokni, hogy a fiam felnőtt, és azt is, hogy naponta kapok különböző első osztályú spanyol klubcsapatoktól hívást… Azért, hogy ott folytassa Cristofer…. Büszke vagyok, de nagyon-nagyon büszke… Úgy látszik, a genetika nem hazudik, sem a kemény munka, az alázat, és a kitartás… Pedig még csak 10 éves” – írta a közösségi oldalán a büszke édesanya. 

Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!
Roberto Carlos fia, Cristofer az édesanyjával, Alexandrával szerepelt a népszerű műsorban

A fiú és anyukája egyébként Madridban laknak, nyaranta pedig hazalátogatnak Magyarországra. Ilyenkor Cristofer Zalaegerszegen edz. 

Instagram/Horváth Alexandra
Instagram/Horváth Alexandra

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top