Sztárok

Kokaint és heroint is találtak Carrie Fisher szervezetében a boncoláskor

Hivatalosan alvási apnoe, egy súlyos, ritka esetben végzetes, alvás közbeni légzészavar végzett decemberben Carrie Fisherrel, de a boncolás azt is kimutatta, hogy halála pillanatában mindenféle drogok is voltak a színésznő szervezetében.

A most nyilvánosságra hozott jelentésből az derül ki, hogy Carrie Fisher testének boncolásakor kimutatható volt a színész szervezetében kokain, heroin, ecstasy, metadon és a morfinnal egyező hatású opioid is – részletezi a Variety. 

Az említett drogok fogyasztása biztosan hozzájárult ahhoz, hogy a Csillagok háborúja egykori sztárjának súlyos légzészavara végül halálos kimenetelű lett. Mivel azonban a család nem engedélyezte, hogy a kórboncnok teljes vizsgálatot végezhessen az elhunyt szervezetén, így a szakember csak a test külső vizsgálata és toxikológiai eredmények alapján állapíthatta meg a halál okát. Ebből kifolyólag azt már nem tudta felmérni, hogy a drogok mekkora mértékben járultak hozzá a szív leállásához.

A jelentés szerint Carrie Fisher valószínűleg a kokaint napokkal a halála előtt fogyaszthatta, a heroint viszont nem sokkal a végzetes repülőút előtt, ami lelassíthatta a légzését.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top