Sztárok

Fehér Tibor színész váltja Pelleréket az RTL Reggeliben

A Nemzeti Színház színésze, Fehér Tibor lesz nyáron az állandó házigazdája az RTL Klub Reggeli című műsorának, ő váltja Peller Annát és Lukács Mikit. A sármos színésznek már vannak műsorvezetői tapasztalatai, sőt hot dognak öltözve egyszer megfordult már a Reggeliben is.

Peller Anna és Lukács Miki váltótársat kapott. Fehér Tibor, a Nemzeti Színház társulatának tagja, június 20-án, kedden reggel köszöntötte először a nézőket az RTL Klub Reggeli című műsorában. 

A fiatal színész állandó házigazdája lesz nyáron a Reggelinek, viszont mindennap más partnerrel kezdi majd a műsort. Ez azért lesz érdekes szituáció, mert míg elődei, Peller Anna és Lukács Miki házastársak lévén mindent tudnak egymásról, addig Fehér Tibor és az éppen aktuális műsorvezető-partnere élő adásban ismerkedhetnek majd egymással. Pellérek már jó előre ellátták tanácsokkal az utódjukat, aki szerintük biztosan a nő tévénézők kedvence lesz, és akit egyébként már láthattak a nézők a Reggeli stúdiójában, csak éppen hotdog-jelmezben.

A 28 éves házigazdának nem lesz teljesen ismeretlen az új szerepkör, a Nemzeti Színházban éveken át készítette a Művészbejáró című online magazint, amelyben az aktuális előadásokról kérdezgette a színészeket. Fehért idén nyolc szerepben is láthatta a közönség a színpadon, többek között ő alakítja Csongort a Csongor és Tündében, Lysandert a Szentivánéji álomban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top