Sztárok

Alföldi és Stohl újra a Reggeliben – részletek az RTL Klub műsoráról

Kevés részletet árult el az RTL Klub az új Reggeliről, amely húsvéthétfőn startol. Eddig csak annyi derült ki, hogy Peller Annáék igent mondtak a felkérésre, most viszont itt vannak a részletek.

A Nyerő páros győztesei műsorvezetőként mutatkoznak be a Reggeliben, Peller Anna és Lukács Mikike izgatottan készülnek a kihívásra. “Nagyon izgalmas napok elé nézünk, és reméljük, hogy évekig tudjuk majd a nézőket ébreszteni a RTL Klub képernyőjén keresztül. Amikor felkértek minket a Reggeli műsorvezetőjének, azt mondtam: Merjünk nagyot álmodni, Miki!” – mesélte Peller Anna, aki a férjével sajátos módon készült a Reggeli debütálására. Kis videójukból már sejteni lehetett, hogy pörgős és vidám reggeli ébresztőt várhatunk tőlük, ahogyan azt a realityben már megszokhattuk, Lukács Miki lesz a mókamester a párosból.

Az RTL Klub januári bejelentése óta a Reggeliről csak ennyit árult el, most viszont minden részlet kiderül. Többek között az is, hogy Peller Annáék mellett kiket szerződtetett a csatorna. Bár sok név felmerült, az NLCafé olvasói pedig azt is megszavazták, hogy Stohl Andrást és Kiss Ramónát látnák a legszívesebben a Reggeliben Pellerék váltótársaként, a hivatalos közleményre eddig várni kellett.

A bejelentésből kiderült, hogy politikamentes, szórakoztató műsorra számíthatunk. 

“Még érezzük a festék illatát itt az új stúdióban” – mondta Mikike, és ami például nekik is újdonság, hogy lesz a Reggelinek egy Heti szőrös nevű rovata, amelyben minden héten egy menhelyi kutyát mutatnak be, és a hét végére igyekeznek neki gazdát találni. Lesz gasztrorovat, ahol különböző gasztroguruk adnak tanácsokat, összeállítanak menüket.

“Alföldi és Stohl megnyitják majd a Reggelit és egy adott ponton átadják a stafétát” – hangzott el egy kis kulisszatitok, mivel a szerkesztők szerettek volna egy-két régi arcot is visszahozni. 

“Azt akarjuk, hogy a vendégek oldott hangulatban legyenek, úgy érezzék, mintha nálunk lennének vendégségben. Fontos, hogy nem vagyunk műsorvezetők, az egy szakma, mi nem hisszük magunkat annak” – szögezte le Mikike. 

Alföldi és Stohl újra a Reggeliben - részletek az RTL Klub műsoráról

Nincs előre eltervezett leosztás, azt akarják elérni, hogy minél természetesebb legyen a beszélgetés, hogy a reggel plusz energiával induljon. 

“A Reggeli egy emblematikus műsor, annak idején én is néztem, amikor tehettem, nagyon fel van adva nekünk a lecke, ennek megfelelni nehéz. Reméljük, hogy megugorjuk” – mondta Anna. 

Mikike a Nyerő páros előtt még izgult, hogy civilként milyen lesz ebbe belekerülni, de “Én már nem túlságosan izgatom magam amiatt, hogy egyre jobban figyelnek rám az idegenek. Az a lényeg, hogy a feleségem ugyanúgy néz rám és szeret. Már élvezem, hogy megismernek” – tette hozzá Mikike. 

Pellerék egyelőre nem kapnak váltótársakat, ha mégis, akkor azt csak később jelentik be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top