TV-sztárok

Újra lesz Reggeli az RTL Klubon

Az RTL Klub visszahozza a képernyőre a Reggeli című műsort, ami új stúdióval, új műsorvezetőkkel és interaktív közösségi blokkal startol áprilisban.

Úgy döntött az RTL Klub, hogy 2017 áprilisában visszahozza a képernyőre a 2000 évek egyik sikerműsorát, a Reggelit. A hat évvel ezelőtt véget ért műsor teljesen megújult formában, minden eddiginél interaktívabb, erős közösségimédia-támogatással indul újra. A műsor készítői azt ígérik, hogy a régi-új Reggeli a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza majd fel.

A Reggeli a 2000-es évek első évtizedében az ország legsikeresebb szórakoztató reggeli műsora volt. A műsort igazi sztárok vezették, mint Alföldi Róbert, Stohl András, Novák Péter, Csonka András, Szujó Zoltán, Barabás Éva, Balázsy Panna, Lilu, Ördög Nóra, Keleti Andrea, Peller Mariann, Szily Nóra, Katona Klári, Horváth Éva vagy Mádai Vivien.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top