nlc.hu
TV-sztárok

Papp Gergőnek segítség kell az alváshoz

Papp Gergő éjjelente oxigénmaszkkal alszik

Olyan alvásproblémái vannak, melyhez már segítséget kellett kérnie.

Papp Gergő egy különleges hálószobatitkokat osztott meg a Reggeli nézőivel, ezt pedig egyenesen az ágyából tette. A műsorban alvászavarokkal foglalkoztak, a műsorvezetőről pedig kiderült, hogy ő is évek óta küzd a pihenéssel. Horkolása ellen például orrmaszkot használ, melyet be is mutatott a nézőknek. Azt mondta, az eszköz jó kis sebességgel lövelli be az oxigént, ezért csukva marad a szája alvás közben, és még agya is oxigénhez jut.

„Évek óta brutálisan, üvöltve horkolok. Ezért kaptam ezt a kis berendezést, mutatom. Jól néz ki, nem? Kis porszívócsővel ellátott, úgynevezett szipop respirátor. Ezt így rá kell helyezni, gumizni az arcomra, és ilyen jó kis sebességgel lövelli be ilyenkor az oxigént” – mondta a műsorvezető, aki szerint így sokkal pihentetőbb számára az alvás.

„Az az ára cserébe, hogy ez a nem túl szexi kis műanyag csövecske lóg az ember orráról. Nem a legvonzóbb és nem a legszexibb dolog, cserébe viszont viszonylag pihentető, regeneráló és frissítő az alvás” – tette hozzá a híresség.

Papp Gergő

Papp Gergő (Fotó: Olajos Piroska)

Újra rátalált a szerelem

Mint ahogy korábban megírtuk, Papp Gergő és felesége tavaly nyáron 17 év után elváltak. A Blikk információi szerint egy 33 éves hölgyről van szó, akinek egyébként van egy kislánya is. A pár már nem titkolózik a nyilvánosság előtt sem, hiszen Gergő az Instagram-oldalán rendszeresen oszt meg felvételeket új kedveséről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top