Nádai Anikó útja a Királynőtől a saját műsorig – indul az Anikó#show. Nem várhatom el, hogy mindenki szeressen

nlc | 2017. Július 02.
Ha 2009-ben Nádai Anikó nyert volna egy koronát a Királynő című műsorban, akkor talán a neve elé soha nem került volna a VV, ÉNB jelző. De az élete nem így alakult, és ezt valószínűleg ő sem bánja. Való Világ, Éjjel-nappal Budapest, Farm és most egy új, saját műsor az RTL Goldon.

Kapott hideget-meleget, amiért elvállalta az új műsort, de nem ez az első eset, hogy Nádai Anikót kritizálják a közösségi oldalakon, miközben azok, akik személyesen ismerik, igyekeznek megvédeni őt. Jól állja a sarat, annyi szent, és az is biztos, hogy céltudatosan haladt előre. 

Szépségkirálynő Anikó

Nádai Anikó celebsége 2008-ban kezdődött, amikor jelentkezett a Királynő című műsorba. Abban az évben az RTL Klubon választották meg a Szépségkirálynőket. Egyszerre hármat is (Miss Earth, Miss World, Miss Universe), ám Anikónak nem sikerült nyernie. 2009-ben a Miss Earth Hungary résztvevőjeként újra próbálkozott a Királynőben.

Húszéves főiskolai hallgató Bajáról

– mutatták be Nádait, akinek fejére akkor sem került korona.

Amikor a vezetékneve Nádai helyett VV-re változott, mert Anikó a Való Világ villába költözött

Azért annyira nem volt hiábavaló az a sok mosolygás a szépségkirálynős műsorban, mert Nádai a következő évben már az RTL klub egyik legsikeresebb műsorában, a Való Világban találta magát. Ez volt a valóságshow negyedik évada, amely sok éves szünet után tért vissza újra a képernyőre. Anikó pedig új családnevet kapott. VV Anikó az utolsó párbajon vérzett el. 154 nappal a beköltözése után, az Alekosz által csak “Vígszínháznak” kikiáltott lány elveszítette a lehetőséget arra, hogy megnyerje a főnyereményt. Azonban a negyedik hely is bőven elég volt ahhoz, hogy a VV5 egyik kísérőműsorában a BeleValóban már műsorvezetőként próbálhassa ki magát.

VV Anikóból aztán ÉNB Anikó lett

A Való Világok után Anikó egy újabb RTL Klub-os műsorban kapott lehetőséget arra, hogy tovább bontogassa szárnyait. Ez volt az Éjjel-nappal Budapest, amelynek 2013-as indulásakor Anikó a főszereplője lett. 

“Egyáltalán nem bántam meg, hogy jelentkeztem a ValóVilágba, és soha nem is fogom megbánni. Annak a műsornak köszönhetem a páromat, a gyerekemet és mindent. Ezáltal ismerhettem meg azokat az embereket, akik akkor és most is hittek bennem, és egy újabb lehetőséget adtak.”

Új műsor, új élet, új név. VV Anikóból hamar ÉNB Anikó lett, aki a sorozatban nem, de a magánéletben nagyon is megtalálta a szerelmet. Kovács Dániel tévés producer rabolta el a szívét, akitől 2015-ben meg is született első gyermeke, Patrik. A baba jött, Anikó pedig ment. Legalábbis az Éjjel-nappal Budapestből, ahová azóta sem tért vissza.

A Farmon Anikó már nem versenyző volt

Szépségkirálynő-VV-ÉNB Anikó ezekkel a csomagokkal vágott neki 2016-ban a Farm című produkciónak. Az RTL Klubon főműsoridőben futó gazdálkodó reality két házigazdája ugyanis Anikó és Fördős Zé lett.

Anikó és Fördős Zé (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

Azért ez a fordulat sokaknak szúrta a szemét, hiszen Anikó gyerekének az apja az RTL Klubnál dolgozott és gondolták: bunda az egész, hogy ilyen feladatot kap egy ex-VV-szereplő.

“Semmi köze ahhoz, hogy megkaptam ezt a feladatot. Sokan azt gondolják, hogy általa kerülök be műsorokba, de ezzel egyáltalán nem értek egyet. Az RTL-nek sem érdeke, hogy egy teljesen tehetségtelen embert berakjon egy ilyen volumenű műsorba. Szerintem azért némi tehetség szorult belém, ennek köszönhetem a munkát.”

Kiderült, hogy a tehéntrágyát lapátoló panellakók kalandjai nem annyira izgalmasak, mint a szoligeneráció villába bezárt tagjainak szexuális élete. Így Anikó még abban az évben visszatért a Való Világba. Na, nem játékosként, hanem a nyolcadik évad egyik műsorvezetőjeként.

Istenes Bence és Nádai Anikó (Fotó: RTL Klub)

Indul az Anikó#show az RTL Goldon

2017-ben Anikó szakított gyermeke apjával. Majdnem 10 évbe telt, míg az összes jelzőt sikerült elhagynia és újra Nádai Anikó lett, aki immár saját műsor házigazdájaként próbálhatja meg odaszögezni a képernyő elő , Maóóónika és Balázs legnagyobb rajongóit. Nádai Anikó műsorának címe Anikó#show lesz. “Ugyanaz a műfaj, ugyanúgy emberi történeteket dolgozunk fel, hétköznapi problémákkal találkozhatnak a nézők, párkapcsolati problémákkal, konfliktushelyzetekkel. De közben teljesen más lesz, hiszen én vagyok benne” – nyilatkozta.

A vele készült interjúnkban pedig elmesélte azt is: nem várja el, hogy mindenki szeresse, bár a negatív kritikák megviselik. 

Exit mobile version