nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó nyomozása Az Árulókban

Nádai Anikó elárulta, hogyan buktatott le három gyilkost Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban

Mint megírtuk, szombaton véget ért az RTL krimi-reality műsora, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban. Nem sokkal a finis előtt egy hirtelen fordulattal Nádai Anikót száműzték a játékosok, aki, amíg ártatlan volt, végig vadászkopóként nyomozott, és három Gyilkost is lebuktatott. Sokan kíváncsiak arra, hogyan – a Fókusznak elárulta, mire figyelt a játéka során. 

Nádai Anikónak nagyon jól ment a nyomozás - Fotó: Sajtóklub

Nádai Anikónak nagyon jól ment a nyomozás – Fotó: Sajtóklub

„Megleptem saját magamat, hogy milyen megérzéseim voltak. Nem is gondoltam volna, hogy egyébként ennyi mindenre képes vagyok. És én tényleg azt hangsúlyoztam a műsorban is, hogy nekem ez azért tett nagyon jót, mert én sokkal jobban becsülöm most önmagam, mint mielőtt bementem” – nyilatkozta a tévés, aki Görög Zitát, Nagy Zsoltot és Szalay Bencét is egyértelműen lebuktatta. 

„Kiszúrtam magamnak valakit, és akkor néztem, ő hogyan reagál másokra. Mikor mondjuk kettőt szúrtam ki magamnak, akkor azt néztem, hogy ők egymással hogyan viselkednek például napközben. Ezért az, aki Gyilkos szerepet vállalt vagy Gyilkos szerepet kapott, az egy borzasztóan nehéz feladat. Ő nem egy negatív karakter, ő nem egy rossz ember, neki ez volt a feladata, és ezt nagyon mélyen tudatosítanunk kellett sokszor magunkban, mert annyira el tudott vinni a hév, hogy az hihetetlen” – mondta el Anikó, hozzáfűzve: Gyilkosként már nehezebb dolga volt. Ahogy fogytak körülöttük a játékosok, egyre inkább nehéz volt elrejtőznie.

„Jók voltak a megérzéseim. Azt gondolom, kihoztam magamból a maximumot. Igyekeztem nem lebuktatni magam. (…) Egyáltalán nem bántam, hogy így lett vége” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top