nlc.hu
Sztárok

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban nyertesei

Megvannak Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban nyertesei, 16 millió forinton osztoznak

A mindent lezáró tűzceremónián kellett eldönteniük a versenyzőknek, hogy befejezik-e a játékot vagy kiszavaznak valakit.
Mohai Tamás, Tapasztó Orsi és Szabados Ági Az Ártatlanok – Gyilkosság a kastélyban című realityben

Miután a döntő előtt elbúcsúzott Nádai Anikó, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című krimireality utolsó napjára Szabados Ági, Tapasztó Orsi, Mohai Tamás és Törőcsik Dani maradtak játékban.

A kerekasztal-szertartáson egy szavazat kivételével egyhangú döntés született, és Törőcsiket küldték el. Ám a játékos távozása után nem nyugodhattak meg a bent maradt hírességek: az ugyanis nem derült ki, hogy gyilkost vagy ártatlan küldtek-e haza.

Ezután a bent maradt versenyzőkre a játék utolsó döntése várt, és a mindent lezáró tűzceremónián kellett eldönteniük, hogy befejezik-e a játékot vagy kiszavaznak valakit. Mohai Tamás, Tapasztó Orsi és Szabados Ági az ösztöneikben bízva, mégis félve álltak Árpa Attila elé, és mindhárman a játék lezárását választották.

Mivel mindhárman ártatlanok voltak, megnyerték a 16 millió forintos fődíjat, amelyen egyenlően osztoznak.

Miután kiderült, hogy mindannyian ártatlanok, egymást megölelve ünnepelték a győzelmüket.

Soha semmilyen játékot nem nyertem meg, és fantasztikus érzés, hogy ráadásul így lett vége, hogy ártatlanként, két ártatlan társammal, az utolsó pillanatig bizonytalankodva, de végül a szívemre hallgatva, közösen nyertük meg a fődíjat

– mondta a győzelem után Szabados Ági.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top