nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó búcsúzott Az Árulókból

Az Árulók: a döntő előtt búcsúzott Nádai Anikó

Nádai Anikó nem volt csalódott, amiért a döntő előtt távozott Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című krimirealityből.

Szombaton finálé Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című krimirealityben, de a pénteki rész sem volt eseménytelen.  Nádai Anikó–Törőcsik Dani kiejtette Nyáry Lucát, majd az adás végén a még játékban lévők kiszavazták a műsorvezetőnőt. Ezzel az ártatlanoknak sikerült gyilkost találniuk a kerekasztal ceremónián.

“Egyszerűen leírhatatlan, ahogy érzem magam. Hatalmas teher került le a vállamról. Minden pillanatát élveztem, egy percig nem bánom, hogy itt voltam. Nagyon-nagyon hálás vagyok és köszönöm szépen!” – mondta a műsorvezető.

Nádai Anikó búcsúzott Az Árulókból

(Fotó: sajtóklub)

Korábban Anikó arról beszélt, mennyire megviselte, hogy gyilkos lett belőle.

Nekem most még elég sok idő fog kelleni ahhoz, hogy elkezdjek hinni ebben, hogy nekem ez menni fog. Őszintén, tényleg nagyon rosszul aludtam. Nagyon sokszor megfordult a fejemben, hogy én ezt nem vállalom és nem akarom. Ez tőlem a lehető legtávolabb áll, amikor el kell játszanom valamit, hazudnom kell tulajdonképpen, és hogy arról szóljon az egész napom, én mást mutatok magamról, mint ami vagyok, mint amit gondolok” – fogalmazott Anikó. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top