nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó összeomlott

Nádai Anikó sírva omlott össze Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című realityben

Ezt már ő sem bírta könnyek nélkül.

Feszülnek az idegek, ahogy szépen lassan a végéhez közeledik az RTL rendkívül izgalmas realityje, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban. Tegnap újabb kerekasztal-ceremóniát tartottak, melyen már mindenki rendkívül ideges volt, végül Tapasztó Orsinak kellett eldöntenie, Horváth Évára, aki ártatlan vagy Szalay Bencére, aki viszont gyilkos, teszi a voksát. 

Hiába izgult nagyon, Orsi megérzései helytelenek voltak, így a modellnek kellett búcsúznia a játéktól. Orsi borzasztóan érezte magát a ceremónia után, de nem ő volt az egyetlen. 

Nádai Anikó sem bírta tovább a benne felgyülemlett érzelmeket, ezért Nyáry Lucának öntötte ki a lelkét, aki ugyan elsőként esett ki a játékból, múlt héten kapott egy második esélyt. Anikót nagyon megviselték az őt érő vádak, és el is sírta magát, amikor felkerült a halállistára.

Nádai Anikó

Fotó: Trenka Attila

„Nagyon sokat tanultam itt magamról. Sokkal jobb véleménnyel vagyok magamról, mint mielőtt idejöttem. Nekem ez a játék kellett – mondta sírva a kameráknak a műsorvezető, aki az írónak is kiöntötte a lelkét. – Fáradt vagyok. Én voltam a nagy szószólója annak, hogy ne gyanúsítgassunk meg senkit, mert ha elsírja magát, hogy lehet így játszani?! Hát így nem, tessék. Tudod, mi a nagyon ijesztő ebben? Képzeld el, amikor ártatlan és bizonygatnia kell az ártatlanságát. Ez ma valahogy nagyon nehéz volt. Azt kell majd végiggondolnod, ha nem jövök vissza, hogy miért.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top