nlc.hu
Sztárok

Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban: Pár perccel az érkezése után ki is esett az első játékos

A 22 híresség vonattal érkezett a Tudor-stílusú kastélyba.

Megkezdődött a bizalom, a félelem, a taktika, a mentális hadviselés és a totális megtévesztés kegyetlen játéka: elindult Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban. A Kastélyban a Játékmester (Árpa Attila) rögtön egy kedves játékkal fogadta vendégeit. A kastély előkertjében 22 tábla volt felállítva. Mindegyik táblán egy állítás szerepelt. A játékosoknak az volt a feladata, hogy a rájuk leginkább illő állítás alá álljanak. Nyáry Luca a „Szerintem én fogom elsőként elhagyni a játékot” feliratú táblához állt, ami végzetes hibának bizonyult: azonnal el is kellett hagynia a játékot! Máris csak 21 versenyző maradt.

A kastély felfedezése után Árpa Attila kiválasztotta a három Árulót: Krajnyák Lucát, Görög Zitát és Nagy Zsoltot. Az első próbatételen a résztvevők három csapatban játszottak. Csapatonként egy játékosnak kellett átmennie a több emelet magasan lévő hídon úgy, hogy be volt kötve a szeme. A kastélyban még megünnepelték a sikeres első napot, majd nyugovóra tértek. Kivéve az Árulók. Ők az éj leple letették az árulók esküjét, majd a Konklávén döntöttek az első Áldozatról.

Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban házigazdája, Árpa Attila (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top