nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila kulisszatitkokról mesélt

Árpa Attila: „Hálás vagyok a lehetőségért, mert ez volt életem egyik legélvezetesebb forgatása”

Mint mondja, a castingon igen nagy nevek fordultak meg.

Hamarosan lekerül a képernyőről, de bátran kijelenthetjük, az elmúlt években nem sok ilyen izgalmas reality volt látható a tévékben, mint az RTL Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsora. 

Árpa Attila

Fotó: RTL

A műsor pikantériája, hogy szinte minden epizód tartalmaz izgalmakat, összeesküvést, taktikázást, összeomlást, hatalmas vitákat, mindezt őszintén, megjátszás nélkül hozzák a szereplők. A reality készítői a Best magazinnak elárulták, két hétig voltak összezárva a celebek, akikre hihetetlen mentális nyomás került. Éppen ezért, a forgatás során végig mellettük volt két pszichológus, akikre valóban szükség is volt, ráadásul a válogatás előtt több hírességet is pszichológiai vizsgálat alá helyezték, bírnák-e a nyomást, ami a műsorban rájuk kerül. Mint kiderült, volt, akit ezért nem válogattak be. 

Árpa Attila, aki nem csak műsorvezetője, de játékmestere is a realitynek, még ő maga sem gondolta volna, hogy ekkora élmény lesz a forgatás, pláne úgy, hogy komoly harcot kellett vívnia azért, hogy megkaphassa a szerepet. 

„Magam is meglepődtem, kikkel futottam össze a válogató során, de sajnos ennél többet nem mondhatok. Velük szemben nem lenne tisztességes. De hálás vagyok a lehetőségért, mert ez volt életem egyik legélvezetesebb forgatása! Már csak a szerepkör miatt is. Egyszerre voltam műsorvezető, játékmester, illetve bábjátékos. A szövegeimet magam állítottam össze, tudtam improvizálni is, vagy olykor akár túljátszani a szerepemet. Ebben hatalmas szabadságom volt, még úgy is, hogy a játék alakulása szerint folyton mondták a fülemre, mi következik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top