nlc.hu
Sztárok

Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban: Görög Zita feladta

Görög Zita feladta a játékot, négyen is távoztak Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című realityből

Erre senki sem számított.

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című reality legutóbbi adásában a feszült hangulatú kerekasztalnál a szavazás végére 10 játékos is Tóth Szabi nevét írta a táblára, a „Gyilkos” Görög Zita pedig 9 voksot kapott. Így a zenészt száműzték a kastélyból a társai, miközben „Ártatlanként” kellett távoznia. Miután a kerekasztal ceremónián csak egy hajszálon múlt, hogy kiessen, Görög Zita teljesen összeomlott. Játékostársai próbálták megnyugtatni a modellt, aki egész testében remegett és végül zokogva állt fel az asztaltól.

Görög Zita,

Görög Zita úgy döntött feladja a játékot – Fotó: Sajtóklub

„Nem tudtam magam emlékeztetni arra, hogy ez egy játék” – vallotta be utólag a modell a riportszobában.

Görög Zita és Nagy Zsolt ismét találkoztak az éj leple alatt, hogy kijelöljék következő áldozatukat. Ez alkalommal viszont egy olyan döntés született a Konklávén, ami az egész eddigi játékot felforgathatja: a modell közölte, hogy nem folytatja tovább.

„Nem tudom magamból kivonni az érzelmeimet” – indokolta Görög Zita, miért adja fel a játékot.

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban szabályai szerint egyetlen Gyilkos sem maradhat társ nélkül a játékban. Görög Zita távozása után Nagy Zsoltnak meg kellett hívnia egy játékost maga mellé. Elsőként Dobos Evelint zsarolta meg, aki azonban annak tudatában is elutasította a felkérést, hogy ez az azonnali halálát jelentette. Azaz nem vállalta az Áruló szerepét, ez pedig a szabályok alapján azonnali távozást jelentett a játékból.

Miután Dobos Evelin elutasította Nagy Zsolt meghívását, a színésznek még egy zsarolólevelet kellett elküldenie. Új kiszemeltje, Szalay Bence azonban elfogadta a meghívást, így Áruló lett. Az újonnan megalakult Gyilkos-páros pedig rögtön kijelölte első áldozatát, Görgényi Fruzsinát.

Másnap, a Reggeli-ceremónián mindenki nagy meglepetésére három játékos sem jelent meg. A még játékban (életben) lévő hírességek megtudták: Görög Zita egészségügyi okokból feladta a játékot. Evelin és Fruzsi távozásáról azonban a Játékmester nem árult el több részletet.

Már csak 14 játékos van versenyben a krimi-realityben, amelynek a következő adásában Solti Ádámot élve eltemetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top