nlc.hu
Sztárok

Árulók - Gyilkosság a kastélyban: élve eltemetik Solti Ádámot

Élve eltemetik Solti Ádámot az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című realityben

Nehéz percek várnak a színészre a krimi-realityben.

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban pénteki adásának próbatételén Solti Ádámot élve eltemetik – derül ki az előzetesből. A többi játékos feladata, hogy kiszabadítsák a színészt a koporsóból. A csapat gyorsaságán és az ügyességén múlik, hogy mennyi időt kell Solti Ádámnak a föld alatt töltenie.

Solti Ádám

Solti Ádámra Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban c. műsorban – Fotó: Sajtóklub

Dumáljuk ezt meg!” – mondja Solti Árpa Attilának, miközben a Játékmester már nyitja is ki a fakoporsó tetejét. “Ez, attól tartok, most már késő” – zárta rövidre Árpa. “Ha ügyesek a társaid, nem is kell olyan sokáig kibírni. De ha nem ügyesek, akkor az sokáig fog tartani” – jegyzi meg a Játékmester, miközben a koporsóba befekvő Soltira zárja a tetőt.

Amúgy a színészt szavazták meg a legnagyobb hazugnak a játékostársai, valamint azzal is megvádolták, hogy mások hátán próbál felkapaszkodni. Solti ennek egyáltalán nem örült. „Nagyon nem vagyok boldog, de hát ez egy játék!” – reagált erre.

Mint arról beszámoltunk, a november 20-án indult krimi-realityben 22 celeb versenyzőnek kell túlélnie egy „gyilkosságsorozatot”, hogy megnyerhessék az akár 20 millió forintos fődíjat. A „gyilkosok” ráadásul a játékosok között bújnak meg: ők az Árulók, akik az éj leple alatt végeznek Ártatlan társaikkal. Az Ártatlanok feladata leleplezni az Árulókat, illetve – ha gyanúba keverednek – meggyőzniük a társaikat a saját ártatlanságukról. A realityből eddig már 7 játékosnak (Sváby András, Krajnyák Luca, Schumacher Vanda, Tóth Szabi, Görög Zita, Dobos Evelin, Görgényi Fruzsi) kellett távozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top