nlc.hu
Sztárok

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban: csúnyán beszóltak egymásnak a játékosok

Solti Ádám hazug, Tapasztó Orsi pedig idegesítő a szereplők szerint.

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban szerdai adása igencsak hangosra sikerült, hála egy boszorkányvallatós játéknak. A sztároknak őszintén kellett válaszolniuk néhány kérdésre, az elhangzottak viszont nem igazán tetszettek az érintetteknek. Nádai Anikó például Tapasztó Orsi mentálhigiénés szakembert és influenszert tartja a legkevésbé szimpatikus és a legidegesítőbb játékosnak, Gyenesei Leiláról pedig azt gondolja, hogy többet képzel magáról, mint ami.

„Ezután nehéz lesz vele olyan őszintén beszélgetni, mint ahogy azt eddig tettem, tudván azt, hogy nem a legkedvesebb, sőt, a legtávolabb állok tőle érzelmileg ebben a társaságban” – mondta a hallottakról Tapasztó. Gyenesei Leila is a boszorkányszékbe került. Ő már arról beszélt, hogy a csapat legnagyobb mártírjának Vásáry Andrét tartja, illetve szerinte Solti Ádám mások hátán próbál felkapaszkodni, emellett hazudozik is. Ez szintén keltett egy kis feszültséget a műsorban. 

Az Árulók – Gyilkosság a kastély

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban játékosai (Fotó: RTL)

„Nagyon nem vagyok boldog, de hát ez egy játék!” – reagált rá Solti Ádám.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top