nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó gyilkos lett

Nádai Anikót megviselte, hogy gyilkos lett belőle: „Megfordult a fejemben, hogy én ezt nem vállalom”

Daninak tréningeznie kellett társát.

A végjátékhoz közeledik az elmúlt évek legizgalmasabb realityje, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban. Nádai Anikó mindvégig rettentően jól hozta az ártatlant, ám a finálé előtt nem sokkal Törőcsik Dani megzsarolta, legyen a gyilkostársa. 

Nádai Anikó

Fotó: RTL

A hirtelen szerepváltozást nagyon nehezen kezelte a műsorvezető, aki korábban már attól is kiborult, ha egyáltalán megvádolták azzal, hogy nem ártatlan. 

„Nekem most még elég sok idő fog kelleni ahhoz, hogy elkezdjek hinni ebben, hogy nekem ez menni fog. Őszintén, tényleg nagyon rosszul aludtam. Nagyon sokszor megfordult a fejemben, hogy én ezt nem vállalom és nem akarom. Ez tőlem a lehető legtávolabb áll, amikor el kell játszanom valamit, hazudnom kell tulajdonképpen, és hogy arról szóljon az egész napom, én mást mutatok magamról, mint ami vagyok, mint amit gondolok” – fogalmazott Anikó. 

A műsorvezető már a reggeli előtt rettenetesen izgult, mint mondta, még a tenyere is belilult, úgyhogy gyilkostársa egy gyors tréninget tartott neki arról, hogyan vezesse meg a többieket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top