nlc.hu
Sztárok

Ekkor ér véget Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban

Hamarosan lekerül a képernyőről az RTL új műsora, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

Már tudni, mi lesz helyette.

Kiderült, meddig tart majd Árpa Attila vadonatúj műsora. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban november 20-án indult az RTL-en. A műsorból eddig 6 adás került képernyőre, de már tudni, hogy pontosan mikor ér véget.

Árulók,

Egyre fogynak a játékosok Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban – Fotó: Sajtóklub

A krimi-reality 12., egyben utolsó része december 2-án (szombaton) lesz látható az RTL-en, azaz összesen két héten át volt képernyőn – írja a SorozatWiki.

Az Árulók legutóbbi adásában amúgy a Kerekasztal Visváder Tomi és Horváth Éva viszályáról szólt, a szavazás végén Tomit Ártatlanként száműzték. A Konklávén a Játékmester a két gyilkos legnagyobb meglepetésére közölte, hogy az éjjel nincs gyilkosság, helyette fel kellett írniuk három nevet a halállistára – közülük egyvalakit meg kell majd ölniük a következő éjszaka. A reggeli ceremónián Árpa Attila átadta a leveleket a halállistára felírt játékosoknak: Nádai Anikónak, Tapasztó Orsinak és Vásáry Andrénak.

Már az is kiderült, hogy mi váltja a krimi-reality-t: december 4-től, hétfőtől az RTL egy új műsora, a Város Királynői – The Real Housewives of Budapest debütál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top