nlc.hu
Sztárok

Visváder Tamás kifakadt a többi híresség előtt az RTL krimi-realityjében

„Ilyen mérgező közegben a gimnázium óta nem voltam” – Visváder Tamás kifakadt a többi híresség előtt

Elmérgesedett a beszélgetés Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsorban

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban Visváder Tamás szerette volna tisztázni a kerekasztal ceremónián, hogy mit is gondol Horváth Éva elméletéről, miszerint ő egy gyilkos.

Mint Kifejtette, hogy nem kíván védekezni, az egészet mondvacsináltnak tartotta, hiszen ő egyedül maradt, már nincsenek szövetségesei. Amikor pedig a modell rákérdezett, hogy akkor haza szeretne-e menni, a következőket felelte:

„Éva, tök őszinte leszek, én ilyen toxikusan mérgező közegben a gimnázium óta nem voltam, mint ami itt kialakult az elmúlt két napban. Ezért is vontam ki magam, mert úgy vagyok vele, hogy nagyon szívesen beszélgetek egy-két emberrel, de ma nem nyomozás történt”

– jelentette ki az üzletember.

Majd azzal folytatta, szerint Horváth Éva a kettejük között lévő konfliktus miatt egy szimpátiaszavazást szeretne, emiatt pedig nyomást gyakorol a többiekre.  Hozzátetette, úgy tudja, hogy valakinek azért kell rá szavaznia, mert a jön modellnek eggyel. 

Végül a celebek nagy többsége a szavazás során Visváder Tamást jelölte meg, ám mielőtt távoznia kellett a kastélyból, természetesen el kellett mondania, a többiek jól tippeltek-e, valóban ő a gyilkos vagy tévedtek-e. Mint kiderült, a csapat egy újabb ártatlant küldött haza. 

Ahogyan korábban írtuk, a műsor menete a következő:

  • A meghívott celebek közül az első este a műsorvezető Árpa Attila kiválaszt hármat: ők lesznek a gyilkosok vagy más néven az árulók (a műsorban mindkét megnevezést használják), a többiek pedig az ártatlanok.
  • A gyilkosok minden este eldönthetik együtt, kit öljenek meg az ártatlanok közül, az ártatlanoknak pedig meg kell próbálniuk száműzni maguk közül a gyilkosokat, ám amennyiben rosszul választanak, akkor a sajátjaik közül küldenek el valakit.
  • Amennyiben a gyilkosok – akiknek idővel lehetősége lesz új gyilkos bevonására is – elfogynak, akkor az ártatlanok nyerik azt a pénzt, amit különféle játékokon gyűjt össze a csapat, ám ha a gyilkosok köztük maradnak, végül ők nyernek.
Visváder Tamás

Fotó: RTL/Sajtóklub

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top