nlc.hu
Sztárok

Görög Zita Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című reality-ben

Görög Zita: „Ez felér egy öngyilkossággal!”

Alaposan kilépett a komfortzónájából a modell.

Nem tartja magát taktikus személynek Görög Zita, nyomozni viszont nagyon szeret. Bár tudja, hogy a többiekkel is együtt kell dolgoznia Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című reality egy-egy feladatában, ilyen körülmények között szerinte nem fognak szoros barátságok köttetni. 

Görög Zita,

Görög Zita vajon Áruló lesz vagy Ártatlan a krimi-reality-ben? – Fotó: Sajtóklub

Nagyon nehéz egy ilyen típusú műsorra felkészülni szerintem, mert annyi befolyásoló tényező fogja az egészet egésszé tenni, hogy szerintem lehetetlenség bármilyen taktikával készülni. Én nem vagyok egy taktikus személy, de nagyon szeretek nyomozni. Elsősorban azért is vállaltam el és azért is vagyok kíváncsi erre a játékra, mert azt gondolom magamról, hogy jó emberismerő vagyok, és ez egy remek tesztelési lehetőség, hogy ez valóban így van-e. Nagyon nehéz döntés lenne, ha az én kezemben lenne az, hogy gyilkos vagy áldozat lehetnék, mert áldozatként nagy hasznát tudnám annak venni, hogy azt gondolom, hogy jó emberismerő vagyok, és talán egy kicsit kényelmesebb pozícióból lehetne szemlélni a többieket. Gyilkosként magadat is kell közben védeni, és közben valakire terelni a gyanút úgy, hogy az ne legyen túl feltűnő. Azt gondolom, hogy az egy nagyon komplikált és nagyon összetett feladat” – nyilatkozta az rtl.hu-nak a forgatás előtt.

A 44 éves modell szerint nagyon nehéz, hogy ki tud-e alakulni bizalom egy ilyen helyzetben. “Azt gondolom, lesznek majd olyan részei a játéknak, amikor egymásra vagyunk utalva, amikor közösen küzdünk egy cél érdekében, és akkor az összekovácsolhat minket. De az, hogy ott valós érzelmek kiben valósulnak meg, az utána meg fog kérdőjeleződni. Azt gondolom, hogy itt igaz barátságok nem fognak születni” – vélekedik.

Görög Zita amúgy a munkában és a magánéletben is a nyugalmat szereti, ezzel viszont szöges ellentétben áll a krimi-reality-ben való szereplése. “Én nagyon régóta meditálok, és mindenféleképpen a nyugalmas helyzeteket szeretem a családi életemben is, a magánéletemben is, úgyhogy az, hogy egy ilyen helyzetnek kiteszem magam, ez felér egyfajta öngyilkossággal” – jelentette ki mosolyogva.

Mint arról beszámoltunk, november 20-án indul az RTL vadonatúj krimi-reality-je, amelyben a 22 celeb versenyzőnek túl kell élnie egy „gyilkosságsorozatot”, hogy megnyerhessék az akár 20 millió forintos fődíjat. A „gyilkosok” ráadásul a játékosok között bújnak meg: ők az Árulók, akik az éj leple alatt könyörtelenül végeznek Ártatlan társaikkal. Az Ártatlanok feladata leleplezni az Árulókat, illetve – ha gyanúba keverednek – meggyőzniük a társaikat a saját ártatlanságukról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top